Події

TM EMPIRELOFT: Ми їдемо на Гешефт!

Вперше ТМ «EmpireLOFT» бере участь в зимовому фестивалі Гешефт Garage Sale – проект для молодих і перспективних ілюстраторів, модельєрів, талантів в області дизайну і декору. Варто трохи розповісти про майбутню подію. Гешефт Garage Sale існує вже 5 років. І за весь час свого існування став дуже масштабним незалежним міським заходом, метою якого є пошук молодих талантів у творчій індустрії. Гешефт допоміг заявити про себе багатьом перспективним ілюстраторам, модельєрам, дизайнерам, проклав шлях для їх подальшого розвитку та зростання. Дана подія, що проходить у форматі фестивалю, відрізняється найбільшим дизайн – макетом України національного рівня, тому участь у Гешефті є дуже важливою для всієї команди ТМ EmpireLOFT.

На фестивалі вперше буде широко представлена ​​наша продукція: бетонні світильники, свічники, офісні органайзери, годинники, а також новорічні новинки. Ми віримо в функціональність і естетичність бетонних виробів і завжди готові ділиться своїми ідеями. Адже кожен наш виріб – це оригінальне доповнення інтер’єру, подарунок близьким або ж спосіб проявитися свою індивідуальність і креатив.

Ми прагнемо показати всю функціональність і естетичність бетонних виробів. Приходьте і переконайтеся в цьому самі! Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі на Новорічному Гешефті 24 і 25 грудня в окремому виставковому павільйоні в ТРЦ Рів’єра!!!