Події

Фоторепортаж з гостями Комбінату, президентом Асоціації традицій та культури Китаю

Нашими шановними гостями стала делегація на чолі з Му Юйчуном, президентом Асоціації традицій та культури Китаю, він же президент Всеукраїнської Федерації боротьби Шуайцзяо, головний консультант Одеської обласної Федерації Ушу.

Му Юйчунь незвичайна людина, яка глибоко розуміє основи бойового мистецтва, володіє стилями ушу, різними методиками цигун. Повсякденно використовує традиційний масаж, голковколювання, іцзін, феншуй.

Гості з цікавістю ознайомились з експозицією Музею Бетону, з новою кафедрою, щиро радіючи, що підприємство всебічно розвивається, ділячись своїми знаннями з усіма бажаючими.

Вироблена продукція особливо зацікавила і привела в захват: стільки різноманітних брендів і технологічних рішень зосереджено на одному підприємстві, що по праву займає лідируючі позиції на будівельному ринку України. Гості були вражені можливостями підпірних систем TМ «KambiBlock», а також улаштуванням винного льоху ТМ «PATIO LUX», насилу повірили, що «дерев’яний» стіл і стільці від ТМ «WoodLine», насправді з бетону.

Майстер Му Юйчунь порадів можливостям КМД «Камбіо», побажавши подальшого розвитку і процвітання.