Новини

У ОДАБА пройшло нагородження переможців конкурсу на кращий проект з благоустрою території вузу

Логічним завершенням конкурсу на кращий проект з благоустрою території Одеської державної академії будівництва та архітектури стало сьогоднішнє урочисте нагородження його учасників і переможців. Конкурс проходив з використанням різноманітної продукції, виробленої КМД «Камбіо», який охоплює повний цикл виробництва і здатний реалізовувати будь-які дизайнерські рішення.

Нагадаємо, що своє бачення по видозміні академії представило десять майбутніх архітекторів. Перед студентами стояло завдання змінити п’ять скверів вузу, з урахуванням їх функціонального призначення. За результатами конкурсу «Дизайн середовища внутрішніх територій ОДАБА», I почесне місце зайняла: Яковенко Наталія. II місце: Нікуліна Катерина. А III розділили відразу три учасниці, це: Крилата Тетяна, Ничипоренко Маргарита, Шпара Анастасія.

Крім цього, підводили підсумки навчального року, що минає, нагороджували студентів міжнародних олімпіад і конкурсів, вручили дипломи майбутнім архітекторам, які брали участь в конкурсі «Архітектор 2018».

Також урочисто вітали викладачів-ювілярів, яким виповнилося 60, 70 і 75 років. На нагородженні виступав ректор академії – Анатолій Володимирович Ковров. Серед учасників компетентного журі та організаторів конкурсу були присутні голова наглядової ради Промислово-будівельної групи «Камбіо-Інвест» – Васильківський Ігор Іванович, а також засновник мікрорайону «Зелений Мис» – Еллі Олег Жоржевич.

Конкурсанти залишилися задоволені отриманими призами, а головне участю в такому важливому для них заході, де вони виконували редизайн рідної alma mater. І ми з радістю готові допомагати таким талановитим студентам у розвитку будівельної галузі, адже ПБГ «Камбіо-Інвест» з легкістю проходить свій шлях від ідеї до результату!