Події

Нашими гостями стали випускники президентського модуля Києво-Могилянської бізнес-школи

Наше підприємство відвідала делегація з 22 осіб – випускники президентського модуля Києво-Могилянської бізнес-школи, представники різного роду бізнесу, які знайомляться з підприємствами України, щоб знаходити інноваційні рішення, вивчати різні способи ведення бізнесу, навчатися і набиратися досвіду.

Гості з цікавістю вивчили наш рід діяльності, виробництво і систему управління, щоб згодом мати можливість застосування їх в своїй практиці. Підприємство зацікавило відвідувачів варіаціями виробленої продукції і повним циклом виробництва.

На будівельній кафедрі випускники прослухали доповідь керівника ВТО Булгакової Віталіни на тему: «Інжиніринговий напрямок ПБГ« Камбіо-Інвест »». Також були представлені важливі роботи Департаменту Розвитку. Найбільший інтерес викликав виставковий комплекс, де наочно показані всі можливості підприємства і варіанти застосування виготовляються матеріалів, що виготовляються, а також зібрані готові вироби. Гості залишилися задоволені проведеним часом і отриманим досвідом, надалі планується співпраця.