Події

Гостями КМД «Камбіо» стали відразу дві компанії, які відвідали нас для ознайомлення з продуктами підприємства і подальшого співробітництва в спільних проектах

Це стали представники «НВП ПРОМІНВЕСТПРОЕКТ» – інжинірингової компанії в сфері проектування, реконструкції та будівництва об’єктів промислового та муніципального секторів. І компанія Amiblu, яка є світовим лідером у виробництві труб зі склопластику, а також поставляє індивідуальні рішення для сталого управління водними ресурсами в усьому світі.

З інтересом ознайомившись з продукцією, представленою на виставковому комплексі, представники компаній були вражені різноманітністю різних торгових марок, проектів і рішень, здатних закривати повний цикл виробництва. Крім різноманітності, гостей здивувала функціональність і краса представлених виробів. Відвідувачі залишилися в захваті від проведеної зустрічі, знайомства з підприємством, і корисним обміном досвіду. Планується подальше співробітництво в спільних проектах з нашою компанією, що надає послуги в області інжинірингу.