Події

Зустріч “Ліги архітекторів і дизайнерів” на кафедрі КМД “Камбіо”

Гарячий сезон будівництва та ремонтів наближається до завершення, настає час професійного розвитку, знайомства з новими передовими технологіями. Це ще час обзавестися корисними контактами і знайомствами. Наш Комбінат малоповерхового домобудівництва «Камбіо» тепер став таким майданчиком. Тут пройшла чергова зустріч організації «Ліга архітекторів і дизайнерів» («ЛАД» Одеса).
«ЛАД» є креативним місцем зустрічі молодих і вже відомих дизайнерів, архітекторів і представників великих компаній будівельного ринку.

Так 17 жовтня гостями і лекторами стали наступні компанії: «Baumit» – передовий австрійський бренд, який виробляє системи утеплення, фасадні штукатурки, фарби і багато іншого; «SALARDO» – виробництво стильних меблів в стилі «LOFT»:
«ADS» – виробництво шаф-купе.
Змістовні доповіді, екскурсія по виставковому комплексу КМД «Камбіо», «Музею бетону», живе невимушене спілкування зробили свою справу – кожен отримав заряд позитивних емоцій.

Після зустрічі ми всі визначили одне: «Будівельна кафедра» КМД «Камбіо» є зручним, містким і креативним майданчиком для регулярних зустрічей архітекторів і дизайнерів. Кожен останній четвер місяця ми чекаємо вас, щоб ділитися нашим досвідом і заряджатися вашим креативом! До зустрічі на КМД «Камбіо».