Корисно

Механізоване вкладання плитки (ШКМ) за допомогою Optimas H88 TORO

вкладання плитки

Optimas H88 TORO - сучасна, модернізована модель. Це універсальна машина для великих та маленьких завдань.

Optimas H88 здійснює вкладання плитки (різного штучного каміння мощення) неймовірно легко та швидко в будь-яких умовах. Її маневреність дозволяє працювати на маленьких об'єктах (під'їзд до гаража, пішохідні доріжки тощо), але вона є не менш ефективною і на великих об'єктах (зони паркування, індустріальні двори або контейнерні термінали). Техніка для вкладання плитки Optimas була спеціально розроблена для швидкого та ефективного вкладання промислової та тротуарної плитки, але існують інші можливості цієї машини: вона може вкладати бордюрні блоки, затирати шви, підмітати та багато іншого.

вкладання плитки

Фахівці «Камбіо» надають перевагу автоматичному та ефективному вкладанню плитки (ШКМ) за допомогою спеціальної професійної техніки, яка забезпечить естетичність та якість покриття.

 Штучне каміння мощення, при необхідності проведення ремонтних робіт, легко знімається, ремонтується і укладається знову. Цей вид покриття є фінансово вигідним, бо витрати на експлуатацію плиткових покриттів набагато менші, ніж на асфальт та залізобетонні покриття.

Нова Optimas H88 TORO - швидка, стабільна і дуже маневрена машина для вкладання плитки. Завдяки їй, за одну зміну, можна укласти від 800 до 1000 м2. Також вона має інші привабливі характеристики: оглядовість на 360 градусів, відкритий вид на край укладання, потужний дизельний двигун, швидка гідравліка, простора та комфортна кабіна, всі компоненти та агрегати прості та доступні для сервісних робіт. За допомогою цієї машини ви зможете укласти плитку без докладання важких зусиль, швидко та бездоганно.

Техінку Optimas застосовують для підготовки основи перед укладанням ШКМ. Вона зручна у використанні: ківш завжди можна зафіксувати завдяки висувному гальму, а сталеві відбійники на роликах запобігають попаданню піску на рейки або бордюр.

Додаткові характеристики

Optimas H88 TORO

Потужність двигуна 25 кВт

Транспортна ширина 1.35 м

Режим управління H/F

Довжина зажиму 1.4 м

Вага 1200 кг

Серія моделі H

Довжина транспорту 3.9 м

Транспортна висота 1.95 м

Ширина зажиму 1.4 м

 Саме тому «Камбіо будсервіс» у своїй роботі використовує  нову машину Optimas, забезпечуючи більш якісну підготовку території під укладання ШКМ. Результат - ідеально рівна поверхня.

«Камбіо будсервіс» – єдиний власник двох таких машин у м. Одесі. Компанія має цілий автопарк іншої спецтехніки, необхідної для укладання штучних каменів мощення.

машина для вкладання плитки

Сподіваємося, що ця інструкція як укласти бруківку допоможе та Ви навіть зможете укласти бруківку самостійно! Читайте також «Пошагова інструкція: як якісно укласти бруківку?».